Forum poświęcone grze Metin2 na prywatny serwer ' Syrian '
Moderator
Będą ciekawe, ale dodam je już wkrótce. Mogę na razie powiedzieć że będą bardzo wytrzymałe a dropić będą z nich bardzo ciekawe rzeczy, moby to najczęściej będą wojownicy Seatou, ale nie tylko.
Czytaj często Hydepark, już wkrótce je dodam
Ostatnio edytowany przez [GM]Sunushi (2011-02-06 13:09:26)
moim zdaniem z tymi oponkami to powinny być 3 dla każdego królestwa i jakiś gm żeby pilnował w przypadku ksucia i pod wyżyć trochę lvl tej oponka na 125 skoro itemki mają być pro albo coś w tym stylu i zmienić zamiast moba to metin z tej oponki bo inaczej nie będzie się dało wgrać tych mobów wypadających z tego albo będzie bardzo trudno tego to nie wiem ale mam taką teorię
Moderator
Poczekamy, zobaczyny, może wpadniemy na ciekawy ponysł, wystarczy czekać ;-)
tylko nie mów już mi nic o czekaniu bo mnie trzęsie trochę od tego bo nie mogę się doczekać za bardzo ;p
Moderator
O to chodzi, dajemy na wstrzymanie abyście chcieli grać, a nie - poekspie sobie dzień i szukam następnego serwera, bo przecież nie o to chodzi prawda?
no prawda ale hard np 20% raty to też nie za bardzo bo każdy by wolał iść na PL
Moderator
Raty nie będą niskie mam tu na myśli minimum x75 do maksimum x150, możliwe że wypośrodkujemy je do x100 ;-P
zgadzam się że 100% będą dobre bo już mi się nudzą trochę te 1000% raty bo tylko takie są praktycznie bo w jeden dzień można wbić 80+ i być 1 w topce bez żadnego problemu (topka mnie nie interesuje no ale tak szybko?? bez przesady) i proponuje zrobić 0 ulepszaczy chyba że na bronie 65+ na 7/8/9 i tak samo stalki i w górę by było fajnie
Moderator
Ulepszaczy prawdopodobnie nie będzie aż do przedmiotów 45+.
Co do ratów ro jeszcze powiem, że chcemy zrobić tak aby np. w 2 miesiące udało się wbić grając średnio 1,5h dziennie jakiś 85 poziom. ;-)
Moderator
Goddess, to jak taki przykład...
Zwóróć uwagę , że napisałem 1,5h dziennie, a znając nałogowców to będą grali po 3-4 godziny dziennie.
Ale spokojnie aż tak trudno to nie będzie ;-)
Moderator
Będzie w sam raz ;-P